dimarts, 4 de juny de 2013

DOS RECORREGUTS, DUES MODALITATS, MOLTES EMOCIONS !!!!!
CRONO D'AUïRA

El diumenge dia 30 de Juny es celebrarà la 1ª crono Sant Pere D'Auïra , organitzat per  la Unió Ciclista Campdevanol i l'A.E. Sant Grau.
Aquesa crono consta de dos recorreguts i dues modalitats ( Crono Run i Crono Bike).
La Crono amb bicicleta es fa per la pista fins a Sant Pere D'Auïra, passant per la Teularia i el coll de la Batalla, son 6.5 kilòmetres i 455 metres de desnivell positiu. La prova corrent de 3.9 kilòmetres i 380 metres de denivell positiu , es fa seguint el camí vell fins a Sant Pere, passant pel camp de tir, cal Xandri, i coll de la Batalla.

INSCRIPCIONS:

LES INSCRIPIONS ES REALITZARAN EL MATEIX DIA  DE 7 A 8 DEL MATÍ AL PÀRKING DEL PAS A NIVELL DE CAMPDEVANOL. AL PREU DE   5 €.

HORARIS

L'inici de la Crono serà a les 9 el matí, es donarà sortida cada 30 segons per ordre d'inscripcó, i es notificarà al corredor l' hora de la seva sortida al moment de formalitzar l'inscripció.
Un cop a  Sant Pere D'Auïra hi haurà esmorzar per a tothom, i entrega de trofeus als primers classificats de cada modalitat i de cada categoria, com també al participant més jove i el més gran.GRAFICA DE LA CRONO BIKE
 TRACK WIKILOC CRONO BIKE


GRAFICA DE LA CRONO RUN


 


TRACK WIKILOC CRONO RUN
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada